Home E-Ancora
|
E-Ancora PDF Print E-mail

Programul E-Ancora este o aplicatie care face parte din sistemul informatic integrat ANCORA .  Acesta este o soluţie completă de informatizare tip ERP (Enterprise Resource Planing), independenta de domeniul de activitate al afacerii, marimea sau de extinderea geografică, cu o structura compacta ce permite prelucrarea fluxurilor de documente oferind acces in timp real la continutul acestora, astfel orice informatie prelucrata in cadrul functionalitatilor existente in aplicatie (financiar-contabil, gestiune, achizitii, livrari, ) se poate vizualiza in timp real.

 Resursele de care trebuie sa dispuna un  PC pentru accesarea E-Ancora sunt minime, este suficient si un calculator Pentium 386.

 Este un program care nu se instaleaza pe PC-ul Dvs. Acesta ruleaza prin Internet Explorer, direct de pe server-ul Plantmed.

 Atat calea de acces cat si securitatea domeniului sunt stricte si  asigurate de catre S.C. Network Computer Service S.R.L.

 Nu exista riscul “virusarii” PC-ului Dvs.

Pentru a avea acces in program trebuie completate  rubricile: “Nume utilizator” si “Parola”, cu codificarile primite de la reprezentantul  Plantmed

- cu click  pe  ADAUGARE COMANDA intrati in meniul de comenzi;

- cu click pe PROFORME aveti o evidenta  a produselor comandate si date in fabricatie;

- cu click pe FACTURI va apar facturile emise catre d-voastra pana in momentul respectiv;

  -FISA CLIENT,FISA CLIENT ( interval) ,SCADENTAR sunt create pentru Serviciul de Contabilitate